Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σκρούτζ, πάει στο Αίγιο και «κρύβει λίρες» στο χριστουγεννιάτικο χωριό- Τι ετοιμάζεται φέτος στο πάρκο

Ο Σκρούτζ, πάει στο Αίγιο και «κρύβει λί...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το χριστουγεννιάτικο  χωριό θα ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 8 Ιανουαρίου

Πόλος έλξης αναμένεται να είναι και φέτος το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Αίγιο, όπου από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά θα ζωντανέψει το παραμύθι του Σκρουτζ που θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, Μαρία Τσουκαλά, «φέτος ζωντανεύουμε το παραμύθι του Σκρουτζ. Ήδη ετοιμάζονται οι φιγούρες και θεωρούμε ότι θα είναι κάτι ιδιαίτερο και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους.  Θα υπάρχουν δράσεις και πρωινές και απογευματινές ώρες με πολλά παραδοσιακά παιχνίδια. Θα παίξουμε με τα παιδιά μας όπως παίζαμε παλιά στις αυλές και στις γειτονιές. Το χριστουγεννιάτικο  χωριό θα ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Θα γίνουν δύο μεγάλα πάρτι, δύο μουσικά event δηλαδή στην οδό Μητροπόλεως  αλλά και στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών. Θα έχουμε ζωγραφική, εικαστικά εργαστήρια, face painting,γλυκά, αρώματα γεύσεις. Θα σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσετε τη φιλοξενία και τη ζεστασιά της Αιγιάλειας, να μας αγαπήσετε και στη συνέχεια να έρθετε ξανά και ξανά κοντά μας».

«Τα φώτα θα μένουν ανοιχτά, σκοπός είναι να δώσουμε χαρά»

«Πολλοί μας ρωτούν για το φωτισμό λόγω της ακρίβειας στο ρεύμα. Η αλήθεια είναι πως πάντα ήμασταν συγκρατημένοι ως προς αυτό γιατί πάντα σεβόμαστε τα χρήματα των συμπολιτών μας, όμως ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων η έγνοια μας είναι να χαρούν τα παιδιά, να παίξουν και να καταλάβουν τι είναι Χριστούγεννα. Θα τα δώσουμε λοιπόν όλα. Τα φώτα θα σβήνουν στη 1 το βράδυ και φυσικά θα ανάβουν με το που θα πέφτει το σκοτάδι. Ο Δήμος οφείλει να δώσει χαρά στον κόσμο, να τονώσει την αγορά, τα καταστήματα, τους επιχειρηματίες. Δεν  μπορούμε να ζούσε συνέχεια κάτω από ένα πέπλο τρόμου, φόβου, απελπισίας. Ας κάνουμε ένα διάλλειμα την περίοδο των γιορτών» λέει η κα Τσουκαλά.

«Πριν από τον κορονοϊό είχαμε πολλούς επισκέπτες από την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, από την Αθήνα και από άλλα μέρη. Και κατά την πανδημία είχαμε επισκέπτες όχι όμως όσους θα θέλαμε. Φέτος έχουμε μεγάλες προσδοκίες ως προς αυτό, περιμένουμε αρκετό κόσμο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να δει ο κόσμος πόσο όμορφη είναι Αιγιάλεια. ‘Όλα τα μουσεία μας θα είναι ανοιχτά ενώ για πρώτη φορά θα ανοίξει το εκκλησιαστικό μουσείο του Ιάκωβου Τσούνη με κειμήλια που δεν έχει δει ο κόσμος. Θα δίνονται και χάρτες με τα μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κανείς στην Αιγιάλεια» καταλήγει

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις