Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συνωστισμός στην Εστία- Σιτίζονται πάνω από 5.500 άτομα- «Δεν μας τιμούν οι ουρές» λέει ο Πρύτανης και ετοιμάζει αλλαγές

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συνωστισμός στην Εσ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Κατά πολύ (πέρα και από κάθε πρόβλεψη) έχει αυξηθεί ο αριθμός των φοιτητών που καταφεύγουν στη φοιτητική εστία για τη σίτιση τους. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται τεράστιες ουρές για ένα πιάτο φαγητό με τους αρμόδιους να προσπαθούν να βρουν λύσεις και τους φοιτητές να διαμαρτύρονται.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας,  «αυτή τη χρονιά λόγω της κρίσης έχουν αυξηθεί πολύ οι σιτιζόμενοι. Επιπλέον επιλέγουν το χρονικό διάστημα 14:30- 15:30. Πριν λίγο καιρό αυξήσαμε τις θέσεις από 650 σε 900 και βάλαμε δύο ελεγκτές. Παρόλα αυτά παρουσιάζονται προβλήματα. Μέσα στα Χριστούγεννα θα δημιουργήσουμε δύο εναλλακτικές  εισόδους  σίτισης ενώ από το εαρινό εξάμηνο τα μισά τμήματα θα έχουν διακοπή  12:00- 14:00 και τα άλλα μισά 14:00 με 16:00. Όσο οι σιτιζόμενοι είναι πολλοί και επιλέγουν την ίδια ώρα, θα υπάρχουν προβλήματα.

Βέβαια ουρές υπήρχαν πάντα. Αυτή τη στιγμή στην Εστία τρώνε πάνω από 5.500 φοιτητές. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και φυσικά οι εικόνες με τους ουρές δεν μας τιμούν, ζητώ συγγνώμη και κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις