Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με τον θάνατο της ιδιοκτήτριας της Tiffany’s στην Τουρκία– Η μυστηριώδης πτώση από κρουαζιερόπλοιο

Θρίλερ με τον θάνατο της ιδιοκτήτριας τη...

Τί στ΄αλήθεια συνέβη;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της ιδιοκτήτριας της αλυσίδας πολυτελών κοσμηματοπωλείων Tiffany’s στην Τουρκία.

 
Η Dilek Ertek, 71 ετών, έκανε κρουαζιέρα στην Ταϊτή της Γαλλικής Πολυνησίας στον Ειρηνικό Ωκεανό, για τα γενέθλιά της με τον 74χρονο Ελβετό σύντροφό της. Συγκεκριμένα, επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο στην Παπεέτε της Γαλλικής Πολυνησίας στις 24 Οκτωβρίου και σχεδίαζε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στη Μπόρα Μπόρα στις 5 Νοεμβρίου. H κρουαζιέρα θα ολοκληρωνόταν στην Χονολουλού, σύμφωνα με το Newsflash.

Η Τουρκάλα μεγιστάνας σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι της καμπίνας της που βρισκόταν στο 11ο κατάστρωμα του νορβηγικού κρουαζιερόπλοιου στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με την Daily Sabah, το περίεργο είναι ο 71χρονος άνδρας δεν δήλωσε αμέσως την εξαφάνισή της στις 25 Οκτωβρίου, αλλά με καθυστέρηση 20 ωρών. Η σορός της εν τω μεταξύ δεν έχει εντοπιστεί στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας και οι πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι φαίνεται μια άγνωστη φιγούρα να πέφτει στη  θάλασσα.

 
«Είναι δύσκολο να πέσεις από αυτόν τον τύπο κρουαζιερόπλοιου», φέρεται να είπε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Μουσταφά Τζαν, καπετάνιος πλοίου.

Οι αστυνομικές αρχές της Ταϊτής ανέκριναν τον 71χρονο αλλά τον άφησαν ελεύθερο, λόγω έλλειψης στοιχείων, και αυτός επέστρεψε στην Ελβετία. Από τότε, τα ίχνη του φαίνεται πως έχουν χαθεί, σύμφωνα με την Hurriyet.  H οικογένεια της Dilek Ertek μιλά ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια, με τον γιο της, Gokce Atuk, να καταγγέλλει ότι από το χρηματοκιβώτιο της καμπίνας τους στο πλοίο έλειπαν αρκετά πανάκριβα κοσμήματα του θύματος. Επίσης, δικηγόρος της οικογένειας είχε πει τις προηγούμενες ημέρες πως «όλοι» όσοι ήταν μαζί με την Ερτέκ μπορεί να είναι ύποπτοι για την εξαφάνισή της.

Σημειώνεται ότι τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπάρχουν διάφορα ζητήματα σχετικά με την έρευνα, καθώς υποστηρίζουν ότι οι αρχές της Ταϊτής δεν έψαξαν σωστά το δωμάτιο της Ertek. Οι δικηγόροι της οικογένειας της εκατομμυριούχου από την Τουρκία φέρεται να λένε ότι η έρευνα είναι ευθύνη των αρχών της Ταϊτής, καθώς ήταν η πιο κοντινή χώρα όταν συνέβη το περιστατικό στη θάλασσα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά του κυβερνήτη του πλοίου.

Η Dilek Ertek γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Mimar Sinan και το Τμήμα Αρχιτεκτονικής, ενώ συνέχισε τις σπουδές της με ειδίκευση στα διαμάντια στο Γεμολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στη Νέα Υόρκη. Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Tiffany & Co στην Κωνσταντινούπολη το 1995.   Ήταν διανομέας της Tiffany & Co στην Τουρκία για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις