Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Φθινοπωρινοί προορισμοί για Σαββατοκύριακο κοντά στην Αθήνα

Φθινοπωρινοί προορισμοί για Σαββατοκύρια...

Δείτε ποιοι είναι

Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε αλλά η Ελλάδα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι διαθέτει προορισμούς για απόδραση όλες τις εποχές του χρόνου.

Και το φθινόπωρο είναι πολλές φορές η συνέχεια του καλοκαιριού, μια εποχή που μπορείς να απολαύσεις ακόμη παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας ή να αναζητήσεις ένα πιο ήρεμο καταφύγιο στα πιο ορεινά.

Σε κάθε περίπτωση λένε ότι τον Σεπτέμβριο για πολλούς είναι οι καλύτερες διακοπές σε θάλασσα και όχι άδικα ενώ τα χρώματα του Οκτωβρίου είναι από τα πιο μαγικά μαζί με της άνοιξης. Αν τώρα θες να ξεφύγεις για ένα σαββατοκύριακο κοντά στην Αθήνα, υπάρχουν αρκετές επιλογές και φθινοπωρινοί προορισμοί να επιλέξεις.

Μαίναλο: Ένας προορισμός που θα αγαπήσεις για τις φθινοπωρινές σου αποδράσεις. Το Μαίναλο και τα χωριά του σε περιμένουν για ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό σαββατοκύριακο προσφέροντάς σου απλόχερα τη φύση αλλά και το υψηλό επίπεδο παροχών στα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης.

Ορεινή Κορινθία

Ορεινός και ο επόμενος φθινοπωρινός προορισμός και η Ορεινή Κορινθία δε θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Μόλις 140 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, τα Τρίκαλα της Κορινθίας είναι ό,τι πρέπει αν σε… κούρασε η θάλασσα ή αν είσαι απλώς πιο ορεινός τύπος όσον αφορά τις διακοπές σου. Ολόκληρη η περιοχή είναι μια ωδή στη φύση και σίγουρα θα τη λατρέψουν και οι μικρότεροι της οικογένειας που θα το ρίξουν στην εξερεύνηση. Αν τώρα θες να το πας ένα βήμα παραπέρα και να δεις και τα κρυμμένα μυστικά της περιοχής, εκτός από τη λίμνη Δόξα, μην παραλείψεις να επισκεφθείς τη μικροσκοπική λίμνη Δασίου. Το σκηνικό είναι παραμυθένιο… Όπως και η ολόκληρη η περιοχή!

 Ναύπλιο

Αν τώρα δε θες να αποχωριστείς ακόμη τη θάλασσα και την αύρα της τότε η επιλογή – σταθερή αξία είναι το Ναύπλιο. Η πόλη που σε μαγνητίζει όλες τις εποχές του χρόνου και πάντα υπόσχεσαι να επιστρέψεις. Η πόλη που σου προσφέρει απλόχερα ακόμη και το φθινόπωρο λίγο καλοκαιρινό αέρα και νοητά μεταφέρεσαι στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Αποτελεί ιδανικότατη επιλογή για το Σεπτέμβριο αλλά και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου για ένα… καλοκαιρινό σαββατοκύριακο. Μην παραλείψεις μια βουτιά στην παραλία Καραθώνα για να παρατείνεις για λίγο την αίσθηση του καλοκαιριού. Στα συν, επίσης, είναι ότι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες και οι παροχές υψηλές το φθινόπωρο.

πηγή exploringgreece.tv

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life