Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Δραματικές ώρες ζει η οικογένεια των δύο παιδιών από τη Μάνδρα, που μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε το ένα στο χώμα και το άλλο στη φυλακή.
Ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του, με τον οποίο είχαν πάει να φροντίσουν τα ζώα της οικογένειας, περιέγραψε εκείνες τις φρικτές στιγμές.
«Μετά τον πυροβολισμό πήγα πάνω από τον αδερφό μου. Του φώναζα ξύπνα, ξύπνα. Είδα ότι δεν γινόταν τίποτα. Τρομοκρατήθηκα. Φοβήθηκα τόσο πολύ που δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Αποφάσισα να φύγω και να πάω στο σπίτι μου με τα πόδια».
Αυτά είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το policenews ο 14χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Χθες, στα δικαστήρια, εκτός από τον πατέρα του -που κατηγορείται και ο ίδιος, για παραμέληση- ήταν και η υπόλοιπη οικογένεια για να του συμπαρασταθεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο, όπως φοιτούσε και ο μεγαλύτερος αδερφός του.
Σύμφωνα με το καθημερινό τους πρόγραμμα, τα αδέλφια πήγαιναν στη στάνη στις 11.00 το πρωί. Ο ένας βοσκούσε τα πρόβατα και ο άλλος τα κατσίκια. Τελείωναν στις 17.00 το απόγευμα και τότε, οι γονείς έπαιρναν τα παιδιά από τη στάνη και τα πήγαιναν γύρω στις 19.00 στο νυχτερινό σχολείο.
Ο 14χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη στον Ανακριτή Ανηλίκων.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, «είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δυστύχημα. Έγινε κατά λάθος. Ο 14χρονος θρηνεί, όπως και ολόκληρη η οικογένεια. Πρόκειται για ένα δυστύχημα και για μία οικογένεια από τη Μάνδρα που θρηνεί».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










