Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Θύμα του «σπάει» τη σιωπή του μετά από χρόνια

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Θύμα του «σπάει» τη ...

Πώς έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του διάσημου παραγωγού του Hollywood

Μία θεραπεύτρια μασάζ «έσπασε τη σιωπή της», μετά από χρόνια σχετικά με τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε δίπλα στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η γυναίκα κατέθεσε την Τετάρτη ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε μια σειρά από συναντήσεις με τον παραγωγό, μετά τη γνωριμία τους το 2010, κατά τις οποίες της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ένας φίλος της την έστειλε στο πρώτο τους ραντεβού το 2010, όταν εκείνη ήταν 28 ετών, προκειμένου να του κάνει μασάζ στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς.

40 λεπτά αργότερα, όταν η συνεδρία τους τελείωσε και εκείνη βρισκόταν στο μπάνιο για να πλύνει τα χέρια της, ο παραγωγός μπήκε μέσα, έκλεισε την πόρτα και ξεκίνησε να αυνανίζεται μπροστά της.

 Όταν εκείνη τον ρώτησε «τι κάνεις;» και του επισήμανε πως δεν θέλει να δει αυτή την πράξη, εκείνος επέμεινε, σαν να μην την ακούει καν.

«Του είπα να πάει στο άλλο δωμάτιο και να φορέσει τα ρούχα του, αλλά δεν το έκανε. Ήμουν τρομοκρατημένη. Νόμιζα ότι θα με βιάσει», είπε η γυναίκα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο Γουάινσταϊν καθόταν μπροστά στην πόρτα καθ' όλη τη διάρκεια, εμποδίζοντάς τη να βγει έξω, στην συνέχεια την έσπρωξε και τέλος, προκειμένου να «τελειώσει», άγγιξε το στήθος της παρά τη θέλησή της.

«Ήμουν σε σοκ, ένιωθα παγωμένη, σαν να είχα παραλύσει», αναφέρει η γυναίκα.

Η γυναίκα ήταν η δεύτερη από τις πέντε γυναίκες που κατηγόρησαν τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα, μετά το περιστατικό ο παραγωγός της τηλεφώνησε και της έστειλε μηνύματα επανειλημμένα μετά το περιστατικό.

Έναν μήνα αργότερα, η ίδια συμφώνησε να τον ξαναδεί, όχι με μεγάλη προθυμία ωστόσο, με τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρχει σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Αν και της το εγγυήθηκε, δεν κράτησε τον λόγο του. Μετά το μασάζ, εκείνος άνοιξε τη ρόμπα του και της έδειξε το μόριό του. Η ίδια απέφυγε την οποιαδήποτε επαφή και δέχτηκε να κάνει μια συνεδρία ακόμα μαζί του, όταν μετά από λίγο καιρό έμαθε πως είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Όπως κατέθεσε όμως, ακόμα και τότε, ο παραγωγός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι τον είδε ξανά και όταν εκείνη τελείωσε το μασάζ, άρχισε να αυνανίζεται ξανά μπροστά της.

Η ίδια αρνήθηκε να πάρει χρήματα και όπως ανέφερε. «Ένιωθα αηδιασμένη. Στάθηκα απλώς εκεί και άρχισα να κλαίω», λέει.

Τέλος, είπε ότι είδε τον Γουάινσταϊν άλλη μια φορά αρκετούς μήνες αργότερα, όταν του σύστησε έναν φίλο που εξέδιδε ένα βιβλίο στο Λος Άντζελες. Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποφύγει να μείνει μόνη μαζί του, αλλά εκείνος ζήτησε να της μιλήσει μόνος.

Τότε, άρχισε πάλι να αυνανίζεται και κινήθηκε προς το μέρος της, πιάνοντας ξανά το στήθος της. «Αυτή τη φορά ούρλιαξα, αλλά δεν πήγα στην αστυνομία, γιατί τρόμαξα. Ταπεινώθηκα», είπε.

«Δουλεύω με πελάτες υψηλού επιπέδου που με εμπιστεύονται», είπε. «Αν δημοσιοποιούσα ότι δέχτηκα σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και δεν κέρδιζα, δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με τους πελάτες μου», εξηγεί για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight