Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου στην άσκηση ετοιμότητας της 6ης ΕΜΑΚ

Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου...

Στο ποτάμι του Γλαύκου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, Μιχάλης Αναστασίου, παρακολούθησε σήμερα το πρωί την άσκηση ετοιμότητας της 6ης ΕΜΑΚ, με την ονομασία «Ηρακλής (ΟΟΕΔ-ΚΟΕΔ) 2022», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ποτάμι του Γλαύκου. 

Η άσκηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ΕΜΑΚ για την αντιμετώπιση έρευνας και διάσωσης ορειβατών και περιπατητών, σε συνδυασμό με τροχαίο ατύχημα και το σενάριο προέβλεπε την διάσωση πολιτών που είχαν εμπλακεί στα συμβάντα.

Ο Αντιδήμαρχος συνεχάρη τον διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ, Θόδωρο Φιλιππόπουλο, για την άψογη, αποτελεσματική και έγκαιρη προετοιμασία των πυροσβεστών που συμμετείχαν στην άσκηση. Παράλληλα ευχήθηκε να μην χρειαστεί η παρέμβασή τους σε πραγματικά γεγονότα και οι χειμερινοί μήνες να περάσουν ανώδυνα και χωρίς δυσάρεστα συμβάντα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, ο Δήμος θα είναι κοντά τους και θα στηρίζει με εργαζόμενους και μηχανήματα τις προσπάθειές τους.

Στην άσκηση, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, ήταν παρούσα και η Προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Αλεξία Καρδάρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις