Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής: «Οι οικονομικές ανάγκες των πολιτών στο προσκήνιο- Ο πληθωρισμός καλπάζει και η τσέπη των πολιτών αδειάζει»

Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής: «...

Εκδήλωση με τον Μιχάλη Κατρίνη

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α΄25), η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Επικεφαλής της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, Βουλευτή Ηλείας.

Η εκδήλωσηόπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση "αφορά το φλέγον θέμα των ημερών που απασχολεί ένα ευρύτατο κομμάτι της κοινωνίας και των συμπολιτών μας:

•        Πλειστηριασμοί 700.000 ακινήτων προ των πυλών

•        Κόκκινα Δάνεια που ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια

•        Προστασία πρώτης κατοικίας

Την ώρα που τα funds και οι «κυβερνητικοί τους συνεργάτες» διαπραγματεύονται τα σπίτια του κόσμου και πλουτίζουν πάνω σε χαμένες περιουσίες, την ίδια στιγμή που κυβερνητικός βουλευτής εμπλέκεται σε αγορές κόκκινων δανείων, το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη ευθύνης και προοπτικής για τη χώρα πρωτοστατεί στην υπεράσπιση των αδύναμων συμπολιτών μας, λαμβάνοντας κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για την επιτακτική δημιουργία ενός νέου κοινωνικού και οικονομικού πλέγματος προστασίας.

Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις