Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Από 11 ετών έπαψα να βλέπω τον μπαμπά μου, πιεζόμουν πολύ μαζί του»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Από 11 ετών έπαψ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, με αφορμή τον ρόλο που έχει στη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Ο ηθοποιός μίλησε για την αποξένωση από τον πάτερα του, τον έρωτα με την Μπέσσυ Μάλφα, την απρόσμενη άφιξη του γιου τους, την αγωγή και την αποζημίωση από έντυπο. 

«Ευτύχησα με το να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες. Είχα μία μητέρα, η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της. Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα σαββατοκύριακα» δήλωσε, αρχικά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από 11 ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός. Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα» πρόσθεσε.

«Με την Μπέσσυ δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»
 Αναφορικά με τον γάμο του, εξομολογήθηκε: «Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσσυ. Έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι, κι επειδή δε βρήκα το έριξα στην κηπουρική. Με τη Μπέσσυ γνωρίστηκα σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν». 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ό,τι δεν επιδίωκαν να κάνουν τρίτο παιδί. «Ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά. Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τον γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight