Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Αναστασία”

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τρί...

Σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Ρίου, από 09.30-13.00 στα γραφεία στην οδό 25ης Μαρτίου 15, στην Παραλία Πατρών

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Αναστασία” σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Ρίου διοργανώνει την 2η Εθελοντική της Αιμοδοσία την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και τις ώρες από 09.30-13.00 στα γραφεία στην οδό 25ης Μαρτίου 15, στην Παραλία Πατρών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θεωρούμε χρέος μας, αυτή την δύσκολη, μετά COVID εποχή, που το πρόβλημα έλλειψης αίματος είναι πιο μεγάλο από ποτέ, να θυμίσουμε σε όλους πως αν αφιερώσουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας, δίνουμε ελπίδα να επιζήσει ένας συνάνθρωπός μας.

Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), η Ελλάδα χρειάζεται ετησίως 600.000 μονάδες αίματος για τις ανάγκες των ασθενών της. Δυστυχώς όμως οι ενεργοί εθελοντές αιμοδότες φτάνουν περίπου τους 259.000 με τη συνεισφορά τους να καλύπτει το 65% των εθνικών αναγκών.

Η προσφορά αίματος είναι ζωτικής σημασίας και οι πολίτες πρέπει να δίνουν αίμα 2-3 φορές το χρόνο. Είναι απογοητευτικό πως μόλις το 49% των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα προσφέρει αίμα πάνω από 1 φορά το χρόνο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η ομάδα της «Αναστασίας» για 2η φορά μέσα στον ίδιο χρόνο διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία και φορώντας το χαμόγελό της θα περιμένει εσένα ,ξεκούραστο και με καλή διάθεση, να δώσεις ζωή σε ένα συνάνθρωπό σου.

Μέγας χορηγός της Αιμοδοσίας μας είναι η ΝΟΥΝΟΥ FRIESLANDCAMPINA HELLAS Α.Ε. η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της έμπρακτης υποστήριξης προς τους εθελοντές μας με την παροχή πληθώρας προϊόντων της.

Για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 6944055222.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις