Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παλαιό Φάληρο: Τι δείχνει το DNA του "δράκου" με το τατουάζ -ΒΙΝΤΕΟ

Παλαιό Φάληρο: Τι δείχνει το DNA του &qu...

Ο βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος

Ο βιαστής με το τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του χέρι, φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από το Παλιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση μετά τις καταγγελίες που έγιναν, έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν βρίσκεται στο σπίτι του, τις τελευταίες μέρες. Το γεγονός αυτό, κάνει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, να θεωρούν πως ο καταζητούμενος «δράκος» είναι αυτός που υποψιάζονται. Ένα άτομο που δεν έχει φάκελο στην αστυνομία. Ένας νεαρός που μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του, έχουν επεκταθεί και εκτός Αττικής. Υπάρχουν φόβοι όμως, ότι ο βιαστής με το τατουάζ, ίσως κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από τη χώρα. Αν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, οι αστυνομικοί θεωρούν πως θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Ήδη άλλωστε έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ. Απαιτούνται λίγες μέρες ακόμα προκειμένου να ταυτοποιηθεί πλήρως, με τους αστυνομικούς να σημειώνουν ότι πολύ δύσκολα κάνουν λάθος στο άτομο που έχουν ήδη εστιάσει. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να περιμένουν τυπικά, λίγες μέρες ακόμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές αναλύσεις, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.

Η επίθεση στην 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο
Σε βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τη στιγμή της επίθεσης στην 24χρονη οδηγό, την περασμένη Κυριακή. Όπως τονίζει «στις τρεις τα ξημερώματα ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς την λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού, με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά.

Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει και είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Η ψυχραιμία της 24χρονης την έσωσε καθώς όπως τονίζει «του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε αρχισα να κορνάρω, εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα έμενα και εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει».

πηγη: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις