Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω δεχτεί προτάσεις για τον χώρο της πολιτικής»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω δεχτεί προτάσεις...

Το μοντέλο μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για τον χώρο της πολιτικής, ενώ αποκάλυψε αν έχουν γίνει συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor All Star

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτρεί από τον πολιτικό χώρο, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», δήλωσε πως του έχουν γίνει προτάσεις από δύο κόμματα, όμως δεν ασχολήθηκε λόγω περιορισμένου χρόνου.

«Είχα προτάσεις από δύο κόμματα, αλλά το άφησα. Στη συγκεκριμένη φάση τότε, είχα πολλή δουλειά. Είχα προτάσεις και για τοπική αυτοδιοίκηση και γενικά», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά, όσο μεγαλώνω, αλλά σίγουρα όχι για το άμεσο μέλλον. Είναι κάτι μελλοντικό ίσως», συμπλήρωσε.

 Όσο για τις προσωπικές του σχέσεις και τη δημοσιότητα, από την οποία και τις προστατεύει, δήλωσε: «Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει κι έχει βγει προς τα έξω είναι περίπου 2,5 χρόνια».

Τέλος, αναφορικά με το Survivor δήλωσε πως «ήταν δώρο για εκείνον», ενώ τόνισε πως είναι «ανοιχτός» σε οποιαδήποτε σχετική πρόταση.

«Το Survivor μου έδωσε πάρα πολλά. Ήταν θείο δώρο για εμένα, πάνω από όλα για την αγάπη του κόσμου. Σίγουρα μια πρόταση από το Survivor δεν θα με άφηνε ποτέ αδιάφορο. Έχει γίνει μια προσέγγιση, δεν μπορώ και να κοροϊδεύω τον κόσμο», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight