Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνετρίβη αεροπλάνο στην εθνική Αθηνών – Λαμίας- Νεκρός ο 79χρονος πιλότος- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνετρίβη αεροπλάνο στην εθνική Αθηνών –...

Μονοκινητήρο

ΝΕΟΤΕΡΟ Νεκρός ανασύρθηκε ο πιλότος ηλικίας 79 περίπου ετών, του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο 90ο χιλιόμετρο, κοντά στην Υλίκη. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 14:45 για τον απεγκλωβισμό του πιλότου. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Το μονοκινητήριο αεροπλάνο, τύπου τσέσνα, είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αερολέσχη Θήβας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μονοκινητήριο συνετρίβη κατά την προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο της αερολέσχης Θήβας, αναφέρει το ethnos

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) μετά από πτώση ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους στο 90ο χιλιόμετρο Αθηνών - Λαμίας. 

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 14:45 με κλήση που της έγινε για την πτώση ενός αεροσκάφους. Το συμβάν έγινε στο 96ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας, με το αεροσκάφους να πέφτει πολύ κοντά στην εθνική οδό, δίπλα σε αερολέσχη.

 
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα για τον απεγκλωβισμό του πιλότου. Στο σημείο βρίσκονται οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το άτομο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του είναι 79 ετών, με το αεροπλάνο να συντρίβεται λίγη ώρα μετά την απογείωσή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις