Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάνος Δασκαλάκης: «Είναι θύμα της 33χρονης», λέει ο δικηγόρος του

Μάνος Δασκαλάκης: «Είναι θύμα της 33χρον...

Τι είπε για τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

«Θύμα» της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε τον Μάνο Δασκαλάκη ο δικηγόρος του Δημήτρης Γεωργακόπουλος, και συνέχισε λέγοντας ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, κ. Γεωργακόπουλος είπε: «Η υπόθεση έχει κριθεί σε πολλαπλά επίπεδα και από τις αστυνομικές Αρχές και από τις δικαστικές. Ο κ. Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι απλά ανυποψίαστος, είναι το θύμα μιας διαδικασίας από τη σύζυγό του, από τη στιγμή που χαρακτηρίζεται ως κίνητρο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και με τους άλλους δύο θανάτους να διερευνώνται».

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία τρομερή θέση. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα πρέπει να χειρίζεται με μεγάλη προσοχή και από τους δημοσιογράφους το ζήτημα αυτό». «Δηλώσαμε σε ανύποπτο χρόνο υποστήριξη της κατηγορίας και έχουμε ασκήσει τα δικαιώματά μας. Ήταν θέμα συνεννόησης με τον εντολέα μας. Έχει επιλέξει αυτή τη στάση (ο Μάνος Δασκαλάκης) να μην εμφανιζόμαστε.

Ο κ. Ηλιάδης ανέφερε ότι δήθεν είχε ενημερώσει τον κ. Δασκαλάκη για εγκληματικές ενέργειες, αυτό δεν έχει γίνει, δεν έχει αναφερθεί στην κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια», είπε ο δικηγόρος και σε ερώτηση για το πού βρίσκεται ο εντολέας του απάντησε: «δεν γνωρίζω, προσπαθεί να ανασυντάξει τη ζωή του, να πατήσει στα πόδια του σαν άνθρωπος. Θα δούμε για τις επόμενες κινήσεις».

ΠΗΓΗ: STAR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις