Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πάλεψε ο 21χρονος Ντίνος Φιλερής από την Πάτρα στα blind auditions του The Voice αλλά δεν πέρασε τελικά

Το πάλεψε ο 21χρονος Ντίνος Φιλερής από ...

Τραγούδησε το "Πρώτη Θέση" αλλά δεν έπεισε κάποιον από τους 4 κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους

Στα blind auditions του φετινού The Voice Of Greece είδαμε να συμμετέχει ένας νεαρός τραγουδιστής από την Πάτρα, ο 21χρονος Ντίνος Φιλερής, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του διαγωνιστικού τραγουδιστικού σώου του Σκάι και ερμήνευσε το κομμάτι «Πρώτη θέση» που έχει πει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Στο εισαγωγικό του απόσπασμα που είχε & πλάνα από τη Μαρίνα της Πάτρας, ο νεαρός Πατρινός καλλιτέχνης αποκάλυψε με ειλικρίνεια τον λόγο για τον οποίο ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού συνοδεία ενός προσωπικού του στόχου.

Ειδικότερα, ο Ντίνος Φιλέρης είπε πως «στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος, έχω μάθει μόνος μου κιθάρα, μπουζούκι και πλήκτρα και το κάνω επειδή το αγαπάω. Η μουσική στη ζωή μου μπήκε όταν ένα απόγευμα είδα τον Χρήστο Σαντικάι μικρό στην τηλεόραση να τραγουδάει Χριστουγεννιάτικα και χαίρομαι πολύ για την εξέλιξη του».

Ο Ντίνος Φιλερής λοιπόν πάλεψε για μια θέση στο φετινό The Voice και παρότι ήταν καλός δεν κατάφερε να πείσει κάποιον από τους 4 κριτές να γυρίσει την καρέκλα του.

Ο Ντίνος Φιλερής ανέφερε ακόμα θα ήθελε πολύ στο μέλλον να γνωρίσει τον Χρήστο Σαντικάι και να συνεργαστούν & να τραγουδήσουν μαζί».

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σκάι μπορείτε να δείτε όλο το επεισόδιο των blind auditions της Κυριακής 16/10/2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight