Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπάλληλος σε νοσοκομείο ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Υπάλληλος σε νοσοκομείο ο 36χρονος που σ...

Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων

Ένας 36χρονος είναι ο τέταρτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν διοικητικό υπάλληλο νοσοκομείου, ο οποίος είναι κάτοικος δυτικών προαστείων.

Ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου έκλεισε ραντεβού μέσω του σκοτεινού chat room, συνάντησε και βίασε επ' αμοιβή την 12χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Σεπολίων.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για του 4ου βιαστή της 12χρονης
«Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».


'Ηδη έχουν συλληφθεί τέσσερις ενώ αναμένεται να εκδοθούν και νέα εντάλματα από την εισαγγελέα με βάση τις καταθέσεις της 12χρονης.

Το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο., ο οποίος κατηγορείται πως είχε βιάσει τουλάχιστον 2 φορές την άτυχη 12χρονη. Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη στην υπόθεση του Κολωνού μετά τον 53χρονο και τον 42 χρονο .

Οι δυο τελευταίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο 33χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στο Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρίτος που συνελήφθη, ο 33χρονος, προσέγγισε το κορίτσι μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, συνομίλησε με το προφίλ που χειριζόταν ο 53χρονος και στη συνέχεια βίασε δύο φορές το παιδί από τον Αύγουστο και μετά. Η 12χρονη αναγνώρισε το πρόσωπο του βιαστή της, ο οποίος συνελήφθη και πλέον θα οδηγηθεί άμεσα ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για ένα 12χρονο παιδί και ότι πίστεψε ότι ήταν 17 ετών όπως ισχυρίστηκε κατά τις συνομιλίες στο σκοτεινό chat room ο 53χρονος που χειριζόταν το προφίλ που έγινε η συνομιλία. Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι θα ζητήσουν ψυχιατρική εξέταση του βιαστή.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις