Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η αντιστράτηγος ε.α. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη για την 12χρονη: «Να κάνουμε υπομονή- Το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο»-ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η αντιστράτηγος ε.α. Ζαχαρούλα Τσ...

Τι είπε για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δραστών

Η αντιστράτηγος ε.α Ζαχαρούλα Τσιριγώτη που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την έμφυλη βία, μίλησε για την υπόθεση που έχει σοκάρει όλη τη χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Μίλησε για την υπόθεση του Κολωνού με τον βιασμό της 12χρονης και όλα όσα ακολούθησαν αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις.

«Εκτιμώ ότι θα πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών που πραγματοποιούν οι διωκτικές αρχές. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της, ξέρει τι πρέπει να κάνει και να περιμένουμε τα αποτελέσματα, να μην μιλάμε με υποθετικά σενάρια.  Είναι μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση και καλό θα ήταν να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και την απόφαση των δικαστικών αρχών».

Σχετικά με την δημοσιοποίηση των ονομάτων που πιθανόν εμπλέκονται στην υπόθεση, ανέφερε: «Είναι θέμα εισαγγελέα αν θα ανακοινωθούν  ή όχι. Είδαμε μια «καθυστέρηση» 48 ωρών μέχρι  βγουν επίσημα τα στοιχεία των δραστών και οι φωτογραφίες. Να κάνουμε λίγη υπομονή. Τα θέματα αυτά είναι πάρα πολύ λεπτά πρέπει να γίνει ταυτοποίηση των δραστών. Η Ελληνική Αστυνομία,  η Ασφάλεια και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων  αλλά και η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπως ξέρω από ανάλογες περιπτώσεις δουλεύει νυχθημερόν για να βρεθούν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν τους δράστες ή να βρεθεί τι κρύβεται από πίσω, στην δικαιοσύνη. Ας κάνουμε λίγο υπομονή»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις