Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για 2η χρονιά Μεγάλος Χορηγός του Προμηθέα Πατρών

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για 2η χρονιά ...

Συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα «φαινόμενο» της Πάτρας ως Μεγάλος Χορηγός της στη Basket League και στο Κύπελλο, αλλά και στις Ακαδημίες της, αγκαλιάζοντας τη νέα γενιά παικτών.

Με στόχο τη στήριξη του αθλητισμού και των αξιών που πρεσβεύει, καθώς και την ενθάρρυνση της νέας γενιάς να συμμετάσχει πιο ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα για 2η συνεχή χρονιά. Για τη σεζόν 2022-23, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παραμένει Μεγάλος Χορηγός του για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο και, επιπλέον, γίνεται Χορηγός και των Ακαδημιών του.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα «φαινόμενο» της Πάτρας έγινε στη διάρκεια μιας λαμπερής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του «Promitheas Park», κατά την οποία παρουσιάστηκαν η επίσημη φανέλα, καθώς και η αγωνιστική και προπονητική ομάδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Διευθυντής του Campus Πάτρας, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, ο οποίος επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας. «Η συνεργασία με τον Προμηθέα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες που έχουμε συνάψει σε επίπεδο Ομίλου, καθώς μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, κοινές ιδέες και φιλοσοφία. Η περσινή μας συνεργασία ήταν απόλυτα πετυχημένη, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού μια σειρά από δράσεις. Η πρόσβαση φοιτητών και καθηγητών στα operations μιας ομάδας που αγωνίζεται στις μεγαλύτερες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει υψηλή προστιθέμενη αξία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, φέρνοντας ως ενδεικτικά παραδείγματα τη σύνδεση με τις επιμέρους λειτουργίες της ομάδας του Προμηθέα για την πρακτική εξάσκηση φοιτητών από πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, όπως η Φυσικοθεραπεία, η Ψυχολογία, το Sports Coaching, η Διαιτολογία κ.λπ. «Φέτος είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αγκαλιάζει ως Μεγάλος Χορηγός και τις Ακαδημίες, εγκαινιάζοντας ένα πολυεπίπεδο πλέγμα πρωτοποριακών συνεργειών σε όλη την Ελλάδα. Πλέον νιώθουμε πως δεν είμαστε απλά χορηγοί, αλλά μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Μια πόλη, μια ομάδα, ένα Κολλέγιο!», δήλωσε, κλείνοντας.

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, κ. Χρήστος Μήλας, δήλωσε: «Αυτό που επιθυμούμε και πιστεύω ότι το έχουμε επιτύχει είναι να εκπροσωπούμε σε όλους τους τομείς επάξια την πόλη και την περιφέρειά μας. Από το 2016 μέχρι σήμερα θέτουμε συνεχώς υψηλούς στόχους, τόσο αγωνιστικούς, όσο και ποιοτικούς. Έχουμε καταφέρει να καθιερωθεί ο Προμηθέας ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, να έχει πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη και να έχει ταυτιστεί με ένα από τα καλύτερα προγράμματα για τις μικρές ηλικίες, το πρόγραμμα Νους. Όλα αυτά με την συνδρομή των φιλάθλων και των ανθρώπων που μας συνδράμουν οικονομικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που δεν είναι απλά Χορηγοί μας, αλλά μέλη της οικογένειας του Οργανισμού του Προμηθέα».

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε ότι ο Προμηθέας είναι ένας Οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς, σε μια εποχή με πολλές δυσκολίες. Προσέθεσε ότι βλέποντας την αγάπη που υπάρχει για τον Σύλλογο αισιοδοξεί όχι μόνο για τον Προμηθέα, αλλά γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. «Όπως φάνηκε το τελευταίο διάστημα με την Εθνική μας ομάδα, υπάρχει μια αναγεννημένη αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ και αυτό πρέπει να το κεφαλαιοποιήσουμε», δήλωσε συγκεκριμένα.

Έχοντας ως διαχρονική του μέριμνα τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εύχεται στον Προμηθέα Πατρών καλή επιτυχία στη νέα αθλητική σεζόν, με την ελπίδα να συνεχίσει να διαπρέπει και να προσφέρει συγκινήσεις σε όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ, όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και ευρύτερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τον Προμηθέα Πατρών μπορείτε να βρείτε εδώ ή στο www.mitropolitiko.edu.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά