Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς "Wednesday" του Netflix

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς &...

H spin-off σειρά για την «Οικογένεια Άνταμς» θα προβάλλεται από τις 23 Νοεμβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα και θα αποτελείται από 8 επεισόδια

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix, με τίτλο «Wednesday».

H spin-off σειρά για την «Οικογένεια Άνταμς» θα προβάλλεται από τις 23 Νοεμβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πρωταγωνιστεί ως Μορτίσια Άνταμς και ο Λούις Γκούζμαν ως Γκομέζ. Τον ρόλο της Γουένσντεϊ κατέχει η Τζένα Ορτέγκα. Στη σειρά εμφανίζεται και η Κριστίνα Ρίτσι, η οποία υποδύθηκε την Γουένσντεϊ Άνταμς στην ταινία του 1991, «The Addams Family». Ωστόσο, θα εμφανιστεί αυτή τη φορά στον ρόλο της Μέριλιν Θόρνχιλ.

Η σειρά ακολουθεί τη Γουένσντεϊ στο περιβόητο Nevermore Academy, ένα τρομακτικό γυμνάσιο, μόνο για... απόκληρους, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει εχθρούς, μυστικές συνομωσίες και ένα «φονικό τέρας».

Πλοκή

Η κωμική σειρά θα κάνει μία αναδρομή στα μαθητικά χρόνια της Γουένσντεϊ, στο Nevermore Academy. Οι προσπάθειές της να κατακτήσει την αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα, εμποδίζουν ένα τερατώδες ξεφάντωμα δολοφονίας που έχει τρομοκρατήσει την τοπική πόλη και λύνει το υπερφυσικό μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια. Παράλληλα, περιηγείται στις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore.

Για τον Μπάρτον αυτή η σειρά αποτελεί το τηλεοπτικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ακόμη, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο χαρακτήρας της Γουένσντεϊ αποκτά το δικό της spin- off. Γεγονός αρκετά σημαντικό, δεδομένου ότι η Addams Family, έχει προβληθεί στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, ξανά και ξανά.

Το «Addams Family» ξεκίνησε το 1938, από τον Τσαρλς Άνταμς. Έκτοτε, έγινε σειρά, musical και τώρα έφτασε η ώρα του να προβληθεί στο Netflix.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight