Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέσβος: 17 οι νεκροί από το ναυάγιο με τους μετανάστες

φωτογραφία: stonisi.gr

φωτογραφία: stonisi.gr

Τραγωδία στο Αιγαίο

Δεκαεπτά είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανατολικά της Λέσβου, μετά τη βύθιση σκάφους στο οποίο επέβαιναν περίπου 40 πρόσφυγες – μετανάστες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε ακόμα μια σορός, ενώ έχουν διασωθεί δέκα άνθρωποι μέχρι στιγμής. 

Το σκάφος με τους πρόσφυγες – μετανάστες βυθίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (05.10.2022) στην περιοχή «Προβοσκίδα», ανατολικά της Λέσβου. Εκτιμάται ότι αναχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή του Αγιασμάτ κοντά στο Αϊβαλί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σύμφωνα με το stonisi.gr, από τους 17 νεκρούς, οι 16 είναι γυναίκες ενώ η τελευταία σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε έναν άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε ακόμα μια γυναίκα ανεβάζοντας των διασωθεισών γυναικών σε 10 και έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, όπως μεταδίδει το stonisi.gr, περίπου στις 9.30 το πρωί οι διασωθείσες από το ναυάγιο δέχθηκαν την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκαγκα, η οποία βρίσκεται στη Μυτιλήνη στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης της στη Λέσβο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις