Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη- Μαραβέγια: Υπουργός εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4,2 εκ. ευρώ σε βουλευτή

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη- Μαραβέγια: Υπουργό...

"Η ΝΔ συνεχίζει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα"

«Οι πολίτες σε απόγνωση κι ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκρίνει 4,2 εκατ. ευρώ στον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μαραβέγια», σχολιάζει, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ρωτώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν θα τους διαγράψει ή αν τους επικροτεί.

 Στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζουν πως την ώρα που νοικοκυριά στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα και δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα από την έκρηξη ακρίβειας κι επιχειρήσεις βουλιάζουν στα χρέη αποκλεισμένες από κάθε χρηματοδότηση, η ΝΔ συνεχίζει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

«Υπουργός του κ. Μητσοτάκη εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4,2 εκατ. ευρώ σε βουλευτή του κ. Μητσοτάκη. Όπως αποκάλυψε ο τομεάρχης Διαφάνειας, Παύλος Πολάκης, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μαραβέγιας παραδέχθηκε ότι ίδρυσε επιχείρηση με την σύζυγό του με μετοχικό κεφάλαιο 5.000 ευρώ κι εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο του κ. Γεωργιάδη για να χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 6.750.000 ευρώ της επένδυσης πρέπει να προέρχονται είτε από ίδια κεφάλαια είτε από τραπεζικό δανεισμό», σημειώνουν στην Κουμουνδούρου.

Σε αυτό το πλαίσιο και παίρνοντας ως δεδομένο ότι στο πόθεν έσχες του ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει καταθέσεις λίγων χιλιάδων ευρώ, περιμένουν από τον κ. Μητσοτάκη τρεις συγκεκριμένες απαντήσεις:

 
«Υπάρχει τράπεζα που ενέκρινε δάνειο– και τι ύψους - στον κ. Μαραβέγια για το επενδυτικό του project; Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με την πρακτική υπουργός του να εγκρίνει χρηματοδότηση 4,2 εκατ. ευρώ για βουλευτή του; Θα διαγράψει ο κ. Μητσοτάκης τους κ.κ. Γεωργιάδη και Μαραβέγια ή επικροτεί τις πρακτικές τους»;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις