Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τι διαπίστωσ...

Απολογείται την Τρίτη ο 23χρονος – Αναζητείται ακόμα ο 19χρονος

Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 21χρονης ότι ήταν ένας από τους άνδρες που την βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και ένας 19χρονος ο οποίος επίσης καταγγέλθηκε ότι συμμετείχε στον βιασμό.

Η καταγγελία της 21χρονης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στην Κρήτη καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Όπως ηδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα.

Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλυπόθημη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο ενώ αναζητούν τον 19χρονο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις