Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουκρανία: Πανηγύρια και από Ζελένσκι – «Η Λιμάν είναι εντελώς καθαρή»

Ουκρανία: Πανηγύρια και από Ζελένσκι – «...

Τι είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματά της αποσύρθηκαν από την πόλη Λιμάν προκειμένου να αποφύγουν να περικυκλωθούν από τον ουκρανικό στρατό.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι φυσικά και δεν θα άφηνε ασχολίαστο το γεγονός με την ανακατάληψη της πόλης στην ανατολική Ουκρανία.

Η εμφάνιση Ζελένσκι
Παρά τις απειλές του συμμάχου του Πούτιν, του Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ για χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, ο Ζελένσι αναφέρθηκε στη Λιμάν λέγοντας «ευχαριστώ» στους στρατιωτικούς του.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η πόλη Λιμάν, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, «εκκαθαρίστηκε πλήρως» από τις ρωσικές δυνάμεις σήμερα, μία ημέρα αφού η Μόσχα αποφάσισε να αποσύρει τον στρατό της από το προπύργιό της αυτό στην επαρχία Ντονέτσκ.

«Από τις 12:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος) η Λιμάν είναι εντελώς καθαρή. Ευχαριστώ τους στρατιωτικούς μας», τόνισε ο Ζελένσκι σε σύντομο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Telegram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις