Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί» τα τελευταία λόγια του δράστη - Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης κοπέλας

Έγκλημα στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί» τα...

Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που καταγράφηκε στην Καβάλα, όταν ένας 56χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους.
 Στη συνέχεια ο κτηνοτρόφος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα είχε τηλεφωνήσει σε ξάδελφό του, ζητώντας του να μεταβεί στο σημείο.

Η 31χρονη γυναίκα ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό για να τακτοποιήσει προσωπικές της υποθέσεις αφού πρόσφατα είχε πεθάνει ο πατέρας της, σύμφωνα με το proininews.gr. Ο 56χρονος πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η μητέρα με το παιδί και τους οδήγησε σε ένα μαντρί, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το οίκημα.

«Έλα στο μαντρί» φέρεται να είπε επιτακτικά ο 56χρονος στον εξάδελφό του, ο οποίος όπως δήλωσε στις αρχές πριν προλάβει να ρωτήσει τι έγινε, άκουσε το τηλέφωνο να κλείνει. Ο εξάδελφος του δράστη στη διαδρομή προς το μαντρί άκουσε δύο πυροβολισμούς, όμως υπέθεσε ότι θα πρόκειται για κυνηγούς. Φτάνοντας στο μαντρί είδε το αυτοκίνητο του δράστη και την πόρτα ανοιχτή. Όμως, όταν φώναξε το όνομα του 56χρονου, δεν έλαβε καμία απάντηση. Τότε προχώρησε στο εσωτερικό και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Νέστου για τη δημοτική ενότητα Ορεινού, Ιωάννης Τερζόπουλος, αναφέρει ότι τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη. Ο 56χρονος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετικό όπλο, μία μονόκαννη καραμπίνα, την 31χρονη και το παιδί τους μπροστά στην καλύβα του στάβλου που είχε, περίπου 1,5 χλμ από το χωριό Λέκανη.

 Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί, ακόμη μίλησε για την σχέση του ζευγαριού και πώς γνωρίστηκαν.

«Η σχέση ήταν τοξική, έγινε κόλαση», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 31χρονης στον Alpha. «Ήταν το καλύτερο κορίτσι, δεν άκουγε όμως, της έλεγα μην πας. Είχε πάει στο χωριό, να συλλέξει πληροφορίες για να εκδώσει ένα βιβλίο και εκεί τον γνώρισε». «Φοβόταν να μου πει την αλήθεια, ήταν μαζί 4 χρόνια και δούλευε στο στάβλο», συμπλήρωσε. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις