Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την Παρασκευή 30/9 η εθιμική πλέον «Γιορτή Ελιάς» στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού

Την Παρασκευή 30/9 η εθιμική πλέον «Γιορ...

Ο Δήμος και οι άνθρωποι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τιμούν την αξία και την σημασία του «πράσινου χρυσού», του ελαιόλαδου για τον τόπο τους

Με την επικείμενη έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου ο Δήμος, και οι άνθρωποι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τιμούν την αξία και την σημασία του «πράσινου χρυσού», του ελαιόλαδου για τον τόπο τους.

Το ευλογημένο δέντρο της ελιάς, όπου εδώ και αιώνες ευδοκιμεί και καλλιεργείται στον τόπο μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία, την θρησκεία και την παράδοση μας. Η ελιά προσφέρει απλόχερα τους καρπούς και τα υποπροϊόντα της, εξασφαλίζει διαχρονικά εργασία και ικανοποιητικό εισόδημα σε όσους ασχολούνται με την καλλιέργεια της και συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική μας οικονομία.

Για 4η συνεχή χρονιά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, καλωσορίζουμε και γιορτάζουμε έτσι, τη νέα σοδιά με λιχουδιές, χορούς, τραγούδια και χαμόγελα, στη μεγάλη «Γιορτή Ελιάς» που θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 μετά τις 20:00 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture