Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Πόλεμος στην Ουκρανία Ρούλα Πισπιρίγκου Κορωνοϊός Νάσος Νασόπουλος
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νικ. Νικολόπουλος: Η Πλατεία Ανθούπολης μπορεί να γίνει αύριο από την περιστολή της ρεμούλας των αναθέσεων

Νικ. Νικολόπουλος: Η Πλατεία Ανθούπολης ...

Τι είπε ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης» Νέα Πάτρα»ι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  “Νέα Πάτρα” Νίκος Νικολόπουλος συμμετείχε και μίλησε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Ανθούπολης που ζητούν την πλατεία να πάψει να είναι εγκαταλελειμμένο υπαίθριο πάρκινγκ που μάλιστα εγκυμονεί κινδύνους για τους μαθητές του γειτονικού σχολικού συγκροτήματος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ενημέρωσε τους διαμαρτυρόμενους συμπολίτες ότι από την πρώτη μέρα της αγοράς έχει προχωρήσει σε γραπτές και δημόσιες παρεμβάσεις, με τις οποίες ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις από τον δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο. 

Με αυστηρή γλώσσα και σκωπτική διάθεση άσκησε κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο λέγοντας: « Ο δημοκράταρος φανταρος του ΚΚΕ  δεν απάντησε ποτέ στον έλεγχο που του ασκήθηκε από την αντιπολίτευση.

Η δημοτική μας παράταξη πριν τις εκλογές πρότεινε ένα σύνολο αναγκαίων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στην ξεχασμένη και εγκαταλελειμμένη πολλοί άνθρωποι συνοικία της Ανθούπολης. Οι συγκεκριμένες λυσεις  βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου Νέα Πάτρα που μοιράστηκε προεκλογικά και που σήμερα το προσφέρουμε στον Εκπολιτιστικό σύλλογο και σε όποιον συμπολίτη μας θέλει να το μελετήσει.Ακόμα πρέπει να γνωρίζετε πως πριν ένα χρόνο που ολοκληρώθηκε η απαλλοτρίωση από το Δήμο στην Ανθούπολη εμείς προτείναμε : Να αξιοποιηθεί και να δημιουργηθεί «Αθλητικό Πάρκο στη γειτονιά της Ανθούπολης» Πάρα πολλοί Δήμοι στην Ελλάδα, αξιοποιούν καθημερινά κοινόχρηστους χώρους δημιουργώντας τα γνωστά «Πάρκα Τσέπης» ή μικρά υπαίθρια πάρκα άθλησης γιατι όχι και στην Ανθούπολη . Στην πόλη μας δυστυχώς η κομμουνιστική Αρχή Πελετίδη, έχει επιλέξει να εγκαταλείπει στην τύχη τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους ή πνεύμονες πρασίνου όπως το Δασύλλιο.   ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ… και το χειρότερο … ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε σχέδια ούτε μελέτες ούτε καν μακέτα δεν έχει να μας δείξει ο Δήμαρχος της βρωμιας της τσαπατσουλιάς και της ανάθεσης … Για αυτό και δεν τόλμησε να δώσει το παρών! Τρόμαξε τα γιουχαρίσματα για τα χαΐρια του και τα ψέματα του…

Και ο επικεφαλής  της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ κατέληξε: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ … Αρκεί να μην τον αφήσουμε ήσυχο στις δάφνες των ψεύτο επιτυχιών του και των επιδόσεων του. Γιατι τότε  άλλος ένας δημόσιος χώρος στην Πάτρα, θα παραμένει ανεκμετάλλευτος από την  Δημοτική Αρχή ΚΚΕ- ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ . 

Επαναλαμβανω ως Δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» προτείνουμε άμεσα ο Δήμος να προχωρήσει, στη δημιουργία ενός ανοικτού γυμναστηρίου για μικρούς και μεγάλους της περιοχής.

Ένα σύγχρονο πάρκο άθλησης με πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής, με φώτα και δενδροφύτευση του χώρου, για να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως αντίστοιχα σε άλλους Δήμους, την υπαίθρια αθλητική εγκατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις