Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που τα "τρώει" το στρες

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που τα "τ...

Τι στρεσάρει περισσότερο το καθένα;

Ένας λόγος που η ευχή «καλό χειμώνα» είναι από τις πλέον μισητές δεν έχει να κάνει με την ίδια την εποχή: Είναι γιατί μάς υπενθυμίζει όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που έρχονται μετά το καλοκαίρι, τις οποίες προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε για λίγο, στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ειδικά αν ανήκουμε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, που θεωρούνται πιο ευάλωτα στο στρες. Ποια είναι και τι τα στρεσάρει περισσότερο;

Δίδυμοι

Τίποτα δεν τους προκαλεί περισσότερο στρες από το να πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Θα εξετάσουν ξανά και ξανά τις επιλογές τους και ακόμα θα δυσκολεύονται να διαλέξουν, ενώ όλοι γύρω τους ανυπομονούν, ελπίζοντας επιτέλους να καταλήξουν. Όμως το μόνο αποτέλεσμα που έχει στους Διδύμους η πίεση που δέχονται από τους γύρω τους είναι να στρεσάρονται ακόμα περισσότερο.

Κριός

Όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει, μπορεί να φτάσει σύντομα σε κατάσταση πανικού. Αρχίζει να ιδρώνει, να δαγκώνει τα νύχια του, να κάνει νευρικές κινήσεις και να δείχνει, ξεκάθαρα, ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Η υπομονή δεν είναι το βασικό προτέρημά του.

Παρθένος

Είναι αυτός που θέλει να έχει την τελευταία λέξη σε μια συζήτηση, η οποία συνήθως καταφέρνει να είναι προσβλητική και καθόλου διακριτική. Και μετά αρχίζει να το σκέφτεται και να στρεσάρεται, για μέρες. Μέχρι να βρει το επόμενο θύμα του.

Σκορπιός

Η μεγαλύτερη πηγή στρες είναι να τον αντιμετωπίζει κάποιος σαν κατώτερο από αυτό που πιστεύει ότι είναι. Ακόμα και αν ο άλλος έχει τις καλύτερες προθέσεις. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να πείτε σε μια Σκορπιό ότι είναι «χαριτωμένη», και για όλη την υπόλοιπη μέρα θα αναρωτιέται γιατί δεν τη χαρακτηρίσατε «όμορφη».

Λέων

Ο Λέων είναι ευγενικός και φιλικός… μέχρι που κάποιος θα επιχειρήσει να τον αμφισβητήσει. Τότε θα γεμίσει με στρες, καθώς θα βρεθεί διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία του από τη μία να είναι καλός, από την άλλη να κάνει κομματάκια αυτόν που θεωρεί, αυτομάτως, «εχθρό» του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being