Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα ζώδια δύσκολα θα «νοικοκυρευτούν»

Αυτά τα ζώδια δύσκολα θα «νοικοκυρευτούν»

Δεν φοβούνται τη μοναξιά

Το να είναι κάποιος μόνος μπορεί να γίνει αρκετά τρομακτικό και μελαγχολικό. Οι πεποιθήσεις που κυριαρχούν στην κοινωνία μας τείνουν να εκτιμούν περισσότερο κάποιον βάσει των καταστάσεων που επικρατούν στην προσωπική και ερωτική του ζωή, παρά κρίνοντάς τον από τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Επομένως, όταν ένας άνθρωπος δεν έχει σχέση οι γύρω του συνήθως τον αντιμετωπίζουν με λύπηση και σκεπτικισμό. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αγαπούν τη μοναξιά και δύσκολα θα ξεκινήσουν μια σχέση. Θέλουν να είναι με κάποιον από επιλογή και όχι επειδή οι κοινωνικές επιταγές το επιβάλλουν. Απολαμβάνουν τη ζωή τους όπως είναι και αρνούνται να «νοικοκυρευτούν». Προτιμούν να διασκεδάζουν και να ζουν την κάθε στιγμή παρά να συμβιβαστούν σε μια σχέση. Δεν είναι ότι δεν αγαπούν τους άλλους ή ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους, απλώς ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν είναι προτεραιότητά τους.

 Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν;

Δίδυμοι
Ως το ζώδιο που είναι η «ψυχή του πάρτι» οι Δίδυμοι είναι πολύ ευχάριστοι χαρακτήρες για να κάνετε παρέα, να βγαίνετε και να περνάτε καλά μαζί τους. Απολαμβάνουν τα απρόσμενα της ζωής και τους αρέσει να εξερευνούν. Βαριούνται εύκολα τη ρουτίνα και διστάζουν να κάνουν μακροχρόνια σχέδια για γάμους και οικογένειες, λόγω της αναποφαστιστικότητάς τους, αλλά και του ότι περνούν πολύ όμορφα χωρίς υποχρεώσεις που δεσμεύουν τον ελεύθερο χαρακτήρα τους.

Παρθένος
Η Παρθένος, σε αντίθεση με τους Διδύμους, προτιμά να προχωρά αργά και σταθερά στη ζωή. Είναι ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ανθρώπους που έχει δίπλα της, πόσω μάλλον με εκείνους με τους οποίους θα δεσμευτεί για πολλά χρόνια. Πριν καν σκεφτεί να προχωρήσει σε μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της όλες τις παραμέτρους και να γνωρίζει πολύ καλά πως σκέφτεται ο άνθρωπος που έχει απέναντί της. Αυτός ο τρόπος σκέψης την κάνει διστακτική απέναντι στη δέσμευση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλά με τον εαυτό της. Προτιμά να είναι μόνη παρά σε μία σχέση που θα κάνει και εκείνη και τον άλλο δυστυχισμένους.

 Τοξότης
Μπορεί να πάρει χρόνια στους εκπροσώπους του ζωδίου του Τοξότη να «νοικοκυρευτούν». Ελεύθερα πνεύματα που αναζητούν την περιπέτεια, απολαμβάνουν τη φροντίδα και τη θαλπωρή. Δείχνουν ευγνωμοσύνη στους άλλους, αλλά αδιαφορούν για τις μακροχρόνιες σχέσεις που ρουτινιάζουν. Γνωρίζουν καλά ποιοι είναι, εκφράζουν ξεκάθαρα τα θέλω τους και περνούν και μόνοι τους καλά.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being