Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για παράνομη οπλο...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα, αναφέρει η αστυνομία.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης


Συνελήφθησαν, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, τρεις άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη  για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας σουγιάς, ανακοινώνει η αστυνομία.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων παραβατικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες – μια γυναίκα), διότι χθες το βράδυ, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου στην Ανδραβίδα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, μία τηλεόραση, ένα ρολόι, έναν επίγειο δέκτη τηλεοράσεως, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης προέκυψε ότι οι δυο άνδρες συλληφθέντες την 12-09-2022, στην Πάτρα, είχαν αφαιρέσει αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα, ανακοινώνει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις