Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή!

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Σώπα ρε Καγιά...

Κατηγορεί το GNTM ότι εργαλειοποιεί τη διαφορετικότητα

Πρεμιέρα χθες για τον πέμπτο κύκλο του GNTM, το οποίο επέστρεψε ανανεωμένο με κριτές τους Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή και Γιώργος Καράβα. Στην πασαρέλα των audition φέτος κοπέλες κάθε ηλικίας που κάποιες εντυπωσίασαν με την ομορφιά τους και άλλες με την ιστορία τους ενώ πάλι κάποιες δίχασαν.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο και τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα της διαφορετικότητας για το οποίο οι κριτές έδειχναν να διαφωνούν έντονα με τη Σοφία Χατζηπαντελή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της.

 Όπως είπε ο παρουσιαστής τα μοντέλα «εργαλειποιούνται» στο όνομα της διαφορετικότητας.

«Για μένα, ας αλλάξουν τίτλο και ας κάνουν «Έλα και δοκίμασε την τύχη σου στην μόδα» και να πάνε όλες οι ηλικίες, όλα τα κιλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν λες όμως Top Model, στο μυαλό όλων έρχονται η Δούκισσα, η Ναόμι Κάμπελ», είπε αρχικά ο Λιάγκας

Πρόσθεσε ότι «Άλλο η εργαλειοποίηση, «να το κάνω για να πουλήσω παραπάνω». Γιατί αυτό γίνεται. Αυτό με ενοχλεί εμένα, η εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας. Προσπάθησε τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, είτε τον επιλέξεις είτε όχι, να τον αγκαλιάσεις, να τον αγαπήσεις, όχι να τον ξεφτιλίσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί».

 «Ήταν μια κοπελίτσα χθες με ξυρισμένο κεφάλι, κούκλα. Την ρώτησαν τι θέλει να γίνει και λέει από ταπεινότητα η κοπέλα, ή make up artist ή μοντέλο. Και λένε «Όχι! Αν δεν είναι το όνειρο σου μόνο να γίνεις μοντέλο θα σε κόψουμε». Δεν κατάλαβα; Σώπα ρε Καγιά! Έλεος δηλαδή! Κούκλα η άλλη. Θα τρελαθώ δηλαδή», ανέφερε εκνευρισμένος στο τέλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight