Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM 5: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης της 47χρονης Άννας - Έκλαψε η Βίκυ Καγιά

GNTM 5: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης...

Μητέρα τριών παιδιών

Με μια συγκινητική και αντισυμβατική οντισιόν ξεκίνησε η πρεμιέρα του GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας στο STAR. Η πρώτη υποψήφια που στάθηκε ενώπιον των τεσσάρων κριτών - της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σωφρονίου, της Σοφίας Χατζηπαντελή και του Γιώργου Καράβα - ήταν η 47χρονη Άννα, η οποία κατάφερε με την προσωπικότητά της και την προσωπική της ιστορία να κερδίσει τους κριτές.

Η Άννα είναι μητέρα τριών παιδιών, απασχολείται στον καθαρισμό στον Δήμο Χαλανδρίου και ταυτόχρονα συνεχίζει το σχολείο προκειμένου να αποκτήσει το απολυτήριο λυκείου. Κατά την ακρόασή της αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε. Και ο σύζυγός μου και για αυτό τον χώρισα.»  Ερωτηθείσα γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, η Άννα είπε «Δεν είμαι μόνο μητέρα. Οποιαδήποτε γυναίκα πρέπει να κυνηγάει το όνειρό της. Το έχουμε ανάγκη. Μπορεί να είμαι 47 χρονών αλλά νιώθω 17.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά, με τους κριτές να την αγκαλιάζουν για το θάρρος της και να συγκινούνται. Και οι τέσσερις είπαν το «ναι», με την Άννα να περνάει στην επόμενη φάση της πασαρέλας.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, κατά την ανακοίνωσή της απόφασής της, ξέσπασε σε κλάματα. «Είσαι το είδωλό μου» είπε στη 40χρονη. «Inspired» δήλωσε και η Χατζηπαντελή, ενώ ο Τάσος Σωφρονίου καταδίκασε από το πλατό την ενδοοικογενειακή βία. Για δύναμη ψυχής έκανε λόγο ο Γιώργος Καράβας: «Τα παιδιά σου θα πρέπει να είναι πάρα πολύ υπερήφανα που έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή τους» είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight