Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάρθα Καραγιάννη: Οι τελευταίες στιγμές της αξέχαστης πρωταγωνίστριας—Το τηλεφώνημα στον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα

Μάρθα Καραγιάννη: Οι τελευταίες στιγμές ...

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο ψυχίατρος και προσωπικός της φίλος Δημήτρης Σούρας ήταν αυτός που κλήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου της, όπως επίσης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο. Εμφανώς συγκινημένος περιέγραψε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Αlpha, “Καλύτερα Δε Γίνεται” τις τελευταίες στιγμές της αξέχαστης πρωταγωνίστριας:

“Γύρω στις 12.45 η Ντόρα η πιο αγαπημένη της φίλη της  μου τηλεφώνησε και μου είπε Δημήτρη η Μάρθα δεν είναι καλά. Της ζήτησα να μου δώσει την Μάρθα να μου μιλήσει. Πήρε το τηλέφωνο και μου είπε “Kαλημέρα Δημήτρη”. Της είπα ότι δεν μου αρκεί αυτό. Θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Είπε κα… και μετά σταμάτησε. Μιλάω με την Ντόρα στο τηλέφωνο και της λέω αμέσως κάλεσε γιατρό, ασθενοφόρο, αμέσως τα πάντα. Της δίνω το νούμερο και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό να έρθει. Παίρνουμε τηλέφωνα για ασθενοφόρα.

 
Μετά από τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα τηλέφωνο ουρλιάζοντας και μου λέει ότι η Μάρθα είχε φύγει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Έφυγε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια. Για μένα έφυγε μια πολύτιμη φίλη. Ένας πολύ δικός μου άνθρωπος Η Ντόρα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση γιατί ήταν η αδερφή, η φίλη της που έμενε μαζί της. Σε μένα έμελλε να υπογράψω το πιστοποιητικό του θανάτου της”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight