Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Ο τρόπος που τίμησε την Νταϊάνα στην πομπή για την βασίλισσα Ελισάβετ

Κέιτ Μίντλετον: Ο τρόπος που τίμησε την ...

Tα σκουλαρίκια της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον απέτισε φόρο τιμής στην πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, φορώντας τα σκουλαρίκια της για την χθεσινή πομπή της βασίλισσας.

Η 40χρονη Κέιτ φόρεσε τα σκουλαρίκια από μαργαριτάρια που δόθηκαν στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Τα σκουλαρίκια, κατασκευασμένα από τον Collingwood, σηματοδοτούν μια συγκινητική παράδοση από τη μια Πριγκίπισσα της Ουαλίας στην άλλη.

Έγιναν σταθερά αγαπημένα της Νταϊάνα και τα φόρεσε σε βασιλικές περιοδείες στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Ιταλία.

Τα σκουλαρίκια διαθέτουν ένα στρογγυλό διαμαντένιο καρφί, από το οποίο κρέμεται ένα επιπλέον στρογγυλό διαμάντι και ένα σετ με τρεις ακόμη σειρές από μικρά διαμάντια. Τα καπάκια του κουδουνιού περιέχουν το καθένα μια σταγόνα μαργαριταριού.

Η Νταϊάνα άρχισε να φοράει τα σκουλαρίκια πριν γίνει Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ήταν δώρο από την Collingwood, μια εταιρεία κοσμημάτων που ήταν αγαπημένη της οικογένειας Spencer. Τα φόρεσε πολλές φορές σε όλη τη διάρκεια του γάμου της.

Η Κέιτ έχει φορέσει τα σκουλαρίκια αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου πορτρέτου της που κυκλοφόρησε για να τιμήσει τα 40α γενέθλιά της νωρίτερα φέτος. Τα συνδύασε με μια μαργαριταρένια καρφίτσα που ανήκει στη Βασίλισσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight