Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ στα Χανιά: Τουρίστας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι- Όλα τα σενάρια ανοιχτά

Θρίλερ στα Χανιά: Τουρίστας εντοπίστηκε ...

Εκτιμάται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού θα διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες

Ένας τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Σούγιας, στα Χανιά, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες Αρχές. 

Οι πρώτες πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν ότι ο 57χρονος από την Γερμανία εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού.

Ο άνδρας ήταν απαγχονισμένος, γεγονός που “δείχνει” αυτοκτονία. Ήδη στην περιοχή έχουν σπεύσει πέντε πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο τουρίστα, να τον κατεβάσουν από το δέντρο όπου βρέθηκε απαγχονισμένος και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ για την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου του 57χρονου.

Εκτιμάται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού θα διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες, καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τις αρμόδιες Αρχές σχετικά με τον θάνατο του 57χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις