Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πέτρος Ψωμάς στο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Ο Πέτρος Ψωμάς στο Φεστιβάλ Φορέων Κοινω...

Μεγάλη αντιπροσωπεία του σπιράλ στο τριήμερο στα Παλαιά Σφαγεία

Πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης σπιράλ επισκέφτηκε το 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας που διοργανώθηκε το τριήμερο 9-11 Σεπτεμβρίου 2022, από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Ο επικεφαλής της παράταξης,  συνοδευόμενος από πλήθος μελών, βρέθηκε στο χώρο τη μέρα των εγκαινίων, επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα, συνομίλησε με διοργανωτές και συμμετέχοντες και παρακολούθησε την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ. Πολλά μέλη του σπιράλ επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ενημερώθηκαν από τους φορείς που συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις παράλληλες δράσεις του Σαββατοκύριακου.

 Η μεγάλη συμμετοχή φορέων στη φετινή δεύτερη διοργάνωση του θεσμού και η πολύ καλή οργάνωση τόσο των περιπτέρων όσο και των επιμέρους εκδηλώσεων και δρώμενων εντυπωσίασαν τους καλεσμένους και προκάλεσαν την ικανοποίηση και τον θαυμασμό των ανθρώπων του σπιράλ. Ο Πέτρος Ψωμάς, εκφράζοντας τις σκέψεις της παράταξης, με αφορμή τη διοργάνωση, μίλησε για το συναίσθημα της χαρμολύπης:

 «Από τη μία μάς συνταράσσει το πλήθος των μελών της κοινωνίας μας που ταλαιπωρούνται από δυσάρεστες καταστάσεις και θέματα υγείας, χρόνια, μόνιμα ή προσωρινά, από την άλλη μας συγκινεί το πρόσωπο της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ενότητας που βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του σε τέτοιες συλλογικές πρωτοβουλίες. Είναι συγκλονιστικό το πλήθος των ανθρώπων και φορέων που ασχολούνται με πάθος και μεθοδικότητα για την προώθηση των δικαιωμάτων και αιτημάτων όσων χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Είναι, δε, εξίσου ενθαρρυντική η ανταπόκριση των πατρινών δημοτών σε καλέσματα σαν κι αυτό, προκειμένου να ενημερωθούν αρμοδίως και να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν έμπρακτα όποιους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη».   

 Μεταξύ άλλων, από πλευράς σπιράλ, το Φεστιβάλ επισκέφτηκαν το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τον Πέτρο Ψωμά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας, η Γραμματέας της παράταξης Εύα Αθανασοπούλου, οι παρατηρήτριες του σπιράλ στο ΔΣ του Κοινωνικού Οργανισμού Ευαγγελία Βαβαρούτα (μέλος Πολιτικής Γραμματείας) και Μαρία Γούβη (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου), η συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας #Κοινωνία, Ελένη Χριστοπούλου και ο Στέφανος Δημητρόπουλος (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις