Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν τον Σεπτέμβριο

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν το...

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος για τα τρία συγκεκριμένα ζώδια, που πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για εξελίξεις στην προσωπική ζωή τους

Διανύουμε την εποχή του Ζυγού, η οποία δεν είναι μια εύκολη περίοδος για πολλές σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε πως ίσως η σχέση σας λειτουργεί κατά πολλές έννοιες μονοδιάστατα.

Στα μέσα του μήνα η Πανσέληνος στους Ιχθείς ρίχνει φως στο τί είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη αλλά και επιθυμείτε. Όχι μόνο τα παραπάνω αλλά και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Πρώτον, θα βοηθήσει ορισμένα ζώδια να δουν με μια πιο καθαρή ματιά την πραγματικότητα και δεύτερον θα υπάρχει τάση και όρεξη για εξέλιξη.

Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις σχέσεις τους

Ταύρος
Φέτος οι εκλείψεις πραγματοποιούνται τόσο στο ζώδιο του Ταύρου, όσο και στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτά τα δύο ζώδια θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στη σχέση τους. Δεν είστε ικανοποιημένοι αφού και εσείς παραμένετε στάσιμοι, επίσης όμως νιώθετε πως δεν υπάρχει επικοινωνία πια με τον/την σύντροφό σας και δεν εμπνέεστε πια από το πρόσωπό του/της.

Σκορπιός
Όπως και ο Ταύρος, έτσι και εσείς επηρεάζεστε από τις εκλείψεις. Έχετε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε και να παραμένετε επιφανεικά σε σχέση.

Έτσι, ο Σεπτέμβριος φέρνει την ανατροπή και για εσάς. Προσοχή όμως, για να μπορέσετε να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τυχόν εναπομείναντες «ιστούς αράχνης» από παλιές ιστορίες ή εραστές του παρελθόντος.

Τοξότης

Ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε τί χρειάζεστε από μια σχέση αντί να προσπαθείτε να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση. Για εσάς, ο Σεπτέμβριος φέρνει ξεκάθαρα μηνύματα για να βγείτε από μια σχέση που σας κρατά πίσω μιας και η στασιμότητα δεν σας ταιριάζει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being