Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμία – Καταγγελία: Δεν μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας

Λαμία – Καταγγελία: Δεν μας δίνουν το νε...

Τι ισχυρίζεται το νοσοκομείο

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένα ζευγάρι από τη Λαμία το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν τού επιτρέπεται να πάρει το νεογέννητο μωρό του στο σπίτι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το ζευγάρι, ο λόγος είναι ότι, δεν έχει ταυτοποιηθεί ότι όντως πρόκειται για τους γονείς του βρέφους.

Όπως είπε η μητέρα του μωρού στο Star, «τόσες μέρες δεν έχω αγκαλιά το μωρό μου. Είναι το πρώτο μου παιδί και δεν το έχω καθόλου δίπλα μου. Βλέπω τα πραγματάκια του, την πιπίλα, τα ρούχα, την κούνια του, και δεν το έχω δίπλα μου». Η ίδια, έχει να πάρει αγκαλιά το νεογέννητο αγοράκι της από τις 18 Αυγούστου αφού, αμέσως αφότου γέννησε διαγνώστηκε με κορονοϊό. Η ίδια παρέμεινε επί τρεις ημέρες στην εντατική του νοσοκομείο, ενώ το νεογέννητο για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε στην μονάδα νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Όπως εξήγησε ο πατέρας του μωρού, είναι γραφειοκρατικοί οι λόγοι για τους οποίους το νοσοκομείο της Λάρισας αρνείται να τούς δώσει το παιδί, αφού η σύντροφός του δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης. Από την πλευρά του το νοσοκομείο, στις 24 Αυγούστου ζήτησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να γίνει σε συνεργασία με την Αστυνομία ταυτοποίηση της μητέρας, προκειμένου να της παραδώσουν το παιδί. Ο νομικός σύμβουλος, Κώστας Ευθυμίου, σημείωσε ότι «είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, δεν μπορούμε να παραδώσουμε ένα παιδί σε ένα μη ταυτοποιημένο πρόσωπο. Η γυναίκα δεν έχει ούτε ταυτότητα, ούτε τίποτα», ενώ, όπως είπε, «εμφανίστηκε κάποιος, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο πατέρας, που όμως δεν έχει κανένα στοιχείο που να ταυτοποιεί ότι είναι όντως ο πατέρας του συγκεκριμένου παιδιού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις