Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Επιδημία" απάτης στην Αιγιάλεια- Πώς την πάτησαν με τις αγγελίες πώλησης

"Επιδημία" απάτης στην Αιγιάλε...

Δύο περιπτώσεις

Δύο περιπτώσεις απάτης καταγράφηκαν στην Αιγιάλεια μέσα από διαδικασίες αγοραπωλησιών. Αναλυτικά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία: 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα,  σύμφωνα με την ΕΛ,ΑΣ, ο δράστης προσποιούμενος ενδιαφερόμενο αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με πολίτη, που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία πώλησης καρότσας φορτηγού και συμφώνησαν για τη αγοραπωλησία.

Στη συνέχεια ο δράστης έπεισε τον παθόντα να μεταβεί σε μηχάνημα ΑΤΜ στο Αίγιο και με το πρόσχημα ότι θα δει την πίστωση του αντιτίμου της αγοραπωλησίας, τον κατεύθυνε, δίνοντας οδηγίες τηλεφωνικά, να μεταφέρει από τον λογαριασμό του σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 4.900 ευρώ.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα,σύμφωνα με την αστυνομία,  ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε με άγνωστο δράστη, ο οποίος είχε αναρτήσει μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.

Στη συνέχεια ο δράστης απέσπασε από τον παθόντα το χρηματικό ποσό των (2.460) ευρώ, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να έχει παραλάβει το όχημα έως σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις