Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Ζηλανδία: Γύρισε στο σπίτι της και είδε μια φώκια ξαπλωμένη στον καναπέ της

Νέα Ζηλανδία: Γύρισε στο σπίτι της και ε...

Απρόσμενος επισκέπτης...

Ένα απίστευτο και όμως αληθινό γεγονός έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία, όταν μια μικρή φώκια προκάλεσε αναστάτωση εισβάλοντας σε σπίτι.

 Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Τζεν Ρος γύρισε από το γυμναστήριο, άνοιξε την πόρτα τους σπιτιού της και βρήκε να την περιμένει «μία μικρή, γλυκιά φώκια»

Όπως είπε η Τζεν, η νεαρή φώκια, φέρεται πως τρόμαξε τη γάτα που βρισκόταν και αυτή στο σπίτι. Μάλιστα ο απρόσμενος επισκέπτης στη συνέχεια αποφάσισε να ξεκουραστεί και… ξάπλωσε στον καναπέ.

 Η μητέρα ξύπνησε τα παιδιά για να δουν το «νέο τους κατοικίδιο».

  Τελικά, η μητέρα κατάφερε να δελεάσει τη φώκια για να την ακολουθήσει στην μπροστινή πόρτα και μετά στον κήπο.

 Ειδικός εμφανίστηκε για να παραλάβει λίγο αργότερα τον Όσκαρ, όπως ονόμασε η οικογένεια τη φώκια, και την οδήγησε στο φυσικό της περιβάλλον. Η γάτα της οικογένειας εντοπίστηκε στο διπλανό σπίτι «εμφανώς σοκαρισμένη».

 Ο Φιλ Ρος σημείωσε πως δεν είναι ασυνήθιστο για μικρές φώκιες να εξερευνούν την περιοχή αυτή την περίοδο, καθώς αρχίζουν το προσωπικό τους ταξίδι προς την ελευθερία.

Το σπίτι άνηκε σε θαλάσσιο βιολόγο
 Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο πατέρας της οικογένειας, Φιλ Ρος, τυγχάνει να είναι θαλάσσιος βιολόγος και ήταν ο μόνος που δεν ήταν στο σπίτι την ώρα που εισέβαλε η φώκια. «Η μεγάλη πλάκα είναι πως αυτό είναι το μόνο έκτακτο περιστατικό όπου θα ήταν χρήσιμο να έχεις θαλάσσιο βιολόγο στο σπίτι» είπε χιουμοριστικά ο πατέρας. «Έχασα την ευκαιρία να λάμψω», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις