Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τιμητική απονομή στην Δ/ντρια του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού Οργανισμού στη Δ. Ελλάδα, “ΒΕΡΓΗ”, κα Κατερίνα Βέργη

Τιμητική απονομή στην Δ/ντρια του μεγαλύ...

Από τον Δήμαρχο του Δήμου Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο

Η κα Βέργη Κατερίνα, έπειτα από πρόσκληση, παραβρέθηκε στην Ερμιόνη,  για την Τιμητική Εκδήλωση που σκοπό είχε να βραβεύσει δημοσιογράφους – ανταποκριτές στην πρώτη γραμμή του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας. 

Στις 5 Αυγούστου, ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Ιωάννης Γεωργόπουλος Ιωάννης, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε – φωτορεπόρτερ Βασίλειου Κουτρουμάνου και την οργανωτική αριστεία του Ερμιονίτη, Θωμά Σκούρτη, τίμησαν τους δημοσιογράφους, εικονολήπτες, φωτορεπόρτερς και τεχνικούς των Πανελλαδικής εμβέλειας Μέσων Ενημέρωσης, ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, που εργάστηκαν ως Πολεμικοί Ανταποκριτές και κάλυψαν τα γεγονότα στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα, ο Δήμος βράβευσε για την προσφορά και στήριξη, την κα Βέργη Κατερίνα.

Η Κατερίνα Βέργη, Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΒΕΡΓΗ, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο έργο στο κοινωνικό σύνολο και θερμή υποστηρίκτρια κάθε δράσης που αφορά στον άνθρωπο, την εκπαίδευση και την επιστήμη. 

Η κα Βέργη, έχει στο ενεργητικό της δεκάδες διακρίσεις – βραβεύσεις, ωστόσο η στάση ζωής της, είναι πάντα τόσο ταπεινή και ευγενική, όπου τις περισσότερες φορές στέκεται διακριτικά πίσω από κάθε εκδήλωση και κάθε φιλανθρωπική δράση και έχει πάντα ως πρότυπο τον μέντορά της, πατέρα της, κ. Σπυρίδωνα Βέργη. Είναι μια γυναίκα που διακρίνεται για τους τρόπους της, την ευγένεια της και το χαμόγελο της.

Η εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας του Προέδρου της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. Βασίλειου Κουτρουμάνου με θέμα «Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων».

Βασικός αρωγός για την επιτυχία της εκδήλωσης ήταν ο Ερμιονίτης Α’ Αντιπροέδρος της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. Θωμάς Σκούρτης, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο event management.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά