Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που νευριάζουν με το παραμικρό

Τα 3 ζώδια που νευριάζουν με το παραμικρό

Θυμώνουν πάρα πολύ εύκολα

Ενώ όλοι θυμώνουμε ορισμένες στιγμές στη ζωή μας, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν, αυτό που λέμε, προβλήματα θυμού. Νευριάζουν με το παραμικρό και αποπαίρνουν τον άλλο χωρίς σοβαρό λόγο. Δείχνουν σχεδόν πάντα θυμωμένοι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μαζί τους μια συζήτηση και ακόμα δυσκολότερο να αποφύγεις έναν καβγά.

Οι γύρω τους νιώθουν πάντα ένα άγχος, διότι δεν γνωρίζουν πότε θα κάνουν το «μπαμ» και ακόμα και ένα βλέμμα μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ένα ξέσπασμα.

Κριός
Γνωστοί για το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους οι Κριοί, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με ζώδια που θυμώνουν εύκολα. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα μπορεί να εκνευρίσουν τους Κριούς, οι οποίοι τείνουν να κρατούν τον θυμό και τα νεύρα τους για καιρό. Δεν ξεχνούν πολύ εύκολα και θα σκεφτούν να εκδικηθούν τον άλλο, πάνω στα νεύρα τους. Όταν εκνευριστούν δεν πρόκειται να αντιδράσουν σιωπηλά.

Ταύρος
Ως ένα από τα σταθερά ζώδια, οι Ταύροι δύσκολα δέχονται αλλαγές και παρεμβολές στα σχέδιά τους. Εκνευρίζονται πάρα πολύ εύκολα όταν κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά τους, πεισμώνουν και δεν δέχονται καμία συμβουλή ή λύση στο πρόβλημά τους. Ενοχλούνται εύκολα και ανεβάζουν παλμούς πολύ γρήγορα. Η έντασή τους είναι έντονη, αλλά δεν κρατά πολύ.

Υδροχόος
Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, καθώς αρκετά συχνά συνδυάζουμε τον Υδροχόο με την αδιαφορία, αλλά συγκαταλέγεται στο top 3 των πιο ευέξαπτων ζωδίων. Δεν ξεσπούν συχνά και χωρίς ουσιαστικό λόγο, αλλά όταν το κάνουν γίνεται με τον πιο εμφανή και έντονο τρόπο. Ένας θυμωμένος Υδροχόος δεν είναι αυτός που θα θέλατε να συναντήσετε στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being