Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που ξεχωρίζουν στο πλήθος - Προσωπικότητα που ακτινοβολεί

Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που ξεχωρίζο...

Ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα τέσσερα;

Έντονα πάθη, μυστήριο και ισχυρές προσωπικότητες μπορεί να φανερώνουν συμπεριφορές και χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκετε!

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια με τις πιο έντονες προσωπικότητες;

Δείτε αναλυτικά:
Kριός
Ως παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς, είναι στη φύση του Κριού να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πρόκληση με ωμή βία. Ο πρωτοπόρος Κριός έχει μια ανταγωνιστική νοοτροπία, η οποία απαιτεί έναν τόνο σκληρότητας και αμετανόητη αυτοπεποίθηση.

Οι Κριοί είναι φλογερά άτομα που παίρνουν πρωτοβουλίες, που αναλαμβάνουν ρίσκα και είναι τολμηροί. Μπορεί να είναι επιθετικοί καθώς έχουν πολλή φωτιά να μεταμορφώσουν, κάτι που μπορεί να είναι έντονο και δύσκολο για κάποιον που δεν μπορεί να ελέγξει την ενέργειά του.

Δίδυμοι
Αν και τα ζώδια του αέρα είναι συχνά χαλαρά, οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα άγριοι όταν πρόκειται για τη συμπεριφορά τους. Αλλάζουν συμπεριφορά και η πολυπρόσωπη συμπεριφορά τους μπορεί να οφείλεται στην ακόρεστη περιέργειά τους.

Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τους Διδύμους, κάτι που μπορεί να είναι πολύ έντονο. Κινούνται στο δικό τους ρυθμό, αλλά μόνο αυτοί ξέρουν τη γλώσσα. Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι εμμονικοί στην αναζήτησή τους να βρουν απαντήσεις και μπορεί να ξεφύγουν όταν χαθούν στα σύννεφα.

Σκορπιός
Δεν υπάρχει τίποτα το ανάλαφρο για έναν Σκορπιό, του οποίου η νοοτροπία «όλα ή τίποτα» μπορεί μερικές φορές να τον οδηγήσει σε παθιασμένες αποφάσεις.

Το ισχυρό ζώδιο του νερού δεν ενδιαφέρεται για αυτό που υπάρχει στην επιφάνεια και προτιμά να κατανοήσει τον εαυτό του – και τους άλλους – σε ένα οικείο επίπεδο. Δεν του αρέσουν τα μισόλογα, καθώς μπορεί να αναγνωρίσει την αλήθεια με τη φυσική του διαίσθηση, καθιστώντας τον ισχυρό ανιχνευτή ψεύδους.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν ανακατεύονται όταν πρόκειται για το τίποτα. Το αυστηρό ζώδιο της γης είναι πολύ αποφασισμένο για μια ζωή με επιτεύγματα, κάτι που με τη σειρά του το κάνει να περιμένει το ίδιο επίπεδο πειθαρχίας από τους άλλους.

Οι Αιγόκεροι είναι τόσο εργατικά ζώδια, επιμελή και μακροπρόθεσμα προσανατολισμένα. Με τους Αιγόκερους, πρέπει να δουλέψεις για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, χωρίς ρεπό, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being