Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσσηνία: Μία σύλληψη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 49χρονη

Μεσσηνία: Μία σύλληψη για την επίθεση με...

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή ενός 50χρονου άνδρα ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (10/8) κατηγορείται ότι επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε βάρος μιας 49χρονης γυναίκας, έξω από το χώρο εργασίας της.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

* Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της επίθεσης Προς το παρόν, οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, έχει προχωρήσει ήδη σε μία προσαγωγή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 49χρονης που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Μεσσήνης, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Πρώτη Ενημέρωση: Επίθεση με χημικό υγρό δέχθηκε μια 49χρονη στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και όταν έφτασε στο σημείο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης που εργάζεται.

Τότε δέχθηκε επίσης από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

Πηγη: best tv 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις