Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης ο σύντροφός της- Πήγε εισαγγελέα

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Επίσης, είπε πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Σκόπια και να συλληφθεί στα σύνορα.

Ομολόγησε το πρωί του Σαββάτου στους αστυνομικούς ο 22χρονος ότι είναι αυτός που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Λίγο αργότερα, άρχισε να τους περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έφτασε στο σημείο να κλείσει με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί σχηματίζουν τη δικογραφία σε βάρος του με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί σε ένα πρώτο στάδιο έρευνας τον ρώτησαν ευθέως για τη δολοφονία της 17χρονης και εκείνος δεν έκρυψε την ενοχή του.

Επίσης, είπε πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Σκόπια και να συλληφθεί στα σύνορα.

Όπως όλα έδειξαν εκ του αποτελέσματος, ποτέ δεν είχε σκοπό να παραδοθεί ούτε είχε έρθει ποτέ σε επαφή ο ίδιος με κάποια άτομα, στα οποία είχε πει ότι θέλει να παραδοθεί.

 

πηγή cnn.gr

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο 21χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις