Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όθ. Παπαδόπουλος: Τι λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για όσα ακούστηκαν σε διαδικτυακή συζήτηση

Όθ. Παπαδόπουλος: Τι λέει ο δικηγόρος τη...

Εξέδωσε ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρει: "Αναφορικά με την διαδικτυακή συζήτηση που έλαβε χώρα στο τουίτερ την 29/7/2022 με διοργανωτές τους κ. Πέτρο Κουσουλό και Θανάση Κατερινόπουλο και με την αναφορά που έγινε σχετικά με την δήθεν "άποψη που φέρομαι να έχω σε σχέση με την πελάτισσά μου Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεσή της" και αναφορικά με τον υπαινιγμό που διατυπώθηκε περί πλημμελούς ασκήσεως των καθηκόντων μου, διαψεύδω κατηγορηματικά και απερίφραστα κάθε σχετική αναφορά.

Η αποκλειστική σκοπιμότητα τέτοιων υπαινιγμών είναι η αμφισβήτηση των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης, ισχυρισμών που τίθενται με ευπρέπεια και σαφήνεια.
Στην ίδια διαδικτυακή συζήτηση, πέραν της καταπάτησης κάθε τεκμηρίου αθωότητας της κατηγορουμένης - εντολέως μου, ανακοινώθηκε προκαταβολικά και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας, γεγονός που αποδεικνύει την επικοινωνία της Εισαγγελικής Αρχής με συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φαίνονται να είναι σε θέση να γνωρίζουν εκ των προτέρων και να ανακοινώνουν τα διαφορετικά στάδια μίας ποινικής διαδικασίας η οποία, ωστόσο, βάσει του νόμου, είναι μυστική.


Τέλος, σε σχέση με την συνεχιζόμενη δημοσίευση φωτογραφιών τόσο της εντολέως μου όσο και των παιδιών της σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σας γνωστοποιώ ότι έχω λάβει εντολή από την ίδια να ζητήσω την παύση κάθε σχετικής δημοσίευσης, καθώς και την άσκηση, για λογαριασμό της, όλων των δικαιωμάτων που της παρέχει ο νόμος, στην περίπτωση που εξακολουθήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο.


1-8-2022
ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις