Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σωκράτης Μάλαμας: Θύελλα αντιδράσεων για το πανό που ζήτησε να κατέβει και η απάντηση του

Σωκράτης Μάλαμας: Θύελλα αντιδράσεων για...

Στο Πέραμα Ρεθύμνου

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε τις τελευταίες ώρες στα social media το γεγονός πως ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας (25/7) στο Πέραμα Ρεθύμνου και ζήτησε να κατέβει το πανό “Βιαστής Είναι” που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη: Προς απάντηση όλων, ο Σωκράτης Μάλαμας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το σχετικό βίντεο, στο οποίο αφού πρώτα ξεκαθαρίζει πως συμφωνεί απόλυτα με τις παρεμβάσεις αυτές, ζητά να κατέβει για λίγο το πανό και μάλιστα εξηγεί τους λόγους.

Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα του: «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις