Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βραδιά διάκρισης για την πατρινή BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ

Βραδιά διάκρισης για την πατρινή BBD NIK...

Την εταιρεία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γιάννης & Σωτήρης Λαϊνιώτης

Στην ειδική εκδήλωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/7 στο Golf Prive της Γλυφάδας, που σκοπό είχε τη βράβευση εταιριών, μεταξύ άλλων, διακρίθηκε και βραβεύτηκε και η τοπική επιχείρηση BBD NIK. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, για τη διαχρονική πορεία της αλλά και την ιδιαίτερα αξιόλογη ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια. Το βραβείο, εκπροσωπώντας την εταιρεία, παρέλαβαν οι κ.κ. Γιάννης & Σωτήρης Λαϊνιώτης.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Λαϊνιώτη κατέχει ηγετική θέση στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι στον τομέα των ιατρικών και ιατροτεχνολογικών ειδών, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Η BBD ΝΙΚ. ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, έχοντας δραστηριότητα σε όλη την ελληνική αγορά, στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δρέπανο Αχαΐας και απασχολεί 40 εργαζόμενους που αποτελούν την ψυχή του ομίλου. Η εταιρία, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989, κατατάσσεται στις μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. Μέσα από μια πολύ μεγάλη συλλογή προϊόντων, απευθύνεται στον χώρο της Υγείας και εστιάζει τις δραστηριότητές της κυρίως σε: υγειονομικό & επιδεσμικό υλικό, προϊόντα πρόληψης κινδύνου & μέσων ατομικής προστασίας, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, προϊόντα απολύμανσης & αποστείρωσης και βιοχειρουργικά είδη.

Παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα στον τομέα της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας, της περιποίησης και της υγιεινής, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων επιλέγουν να την εμπιστευθούν, καθιστώντας το brand "BBD" συνώνυμο της ποιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά