Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η στιγμή που Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ φεύγουν από το ξενοδοχείο τους στο Παρίσι

Η στιγμή που Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπ...

Δείτε φωτογραφίες

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο Παρίσι και μετά το βίντεο με τα τρυφερά φιλιά τους, ο φακός τους απαθανάτισε να αποχωρούν από το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο Crillon Hotel, με τα παιδιά τους.

Το διάσημο ζευγάρι λίγες ημέρες μετά τον γάμο του επέλεξε τη γαλλική πρωτεύουσα για να κάνει το ταξίδι του μέλιτος και μαζί τους έχουν τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και την κόρη της Λόπεζ, Εμ.

Φορώντας ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, η Λατίνα σταρ αλλά και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, λάμπουν από ευτυχία σε κάθε στιγμιότυπο και φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τις προάλλες, σε βίντεο που δημοσίευσε το «Hollywood Pipeline», η Λόπεζ και ο Άφλεκ μετά τη βόλτα τους στους δρόμους του Παρισιού, κάθισαν σε ένα παγκάκι αγκαλιασμένοι και αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», είπε πηγή στο αμερικανικό People.

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε τους κίνηση αναφέρουν ότι οι δυο τους πήγαν με τα παιδιά τους περιπάτους σε διάσημους δρόμους της πόλης, ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.

Φωτογραφίες: AbacaPress / SplashNews.com

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight