Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται για κακοποίηση από τον 21χρονο ανιψιό του

Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται για κακοποίηση...

Διαψεύδει ο γνωστός καλλιτέχνης

Στη δίνη σοβαρού σκανδάλου μπαίνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Ricky Martin έπειτα από την αποκάλυψη καταγγελιών του 21χρονου ανιψιού του για σύναψη ερωτικής σχέσης και ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του Μάρτιν, κατηγορεί τον καλλιτέχνη για αιμομιξία, αλλά και ψυχική και σωματική κακοποίηση.


Αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση 50 ετών.

Ο Πορτορικάνος καλλιτέχνης αρνείται τις κατηγορίες, με την πλευρά του να υποστηρίζει ότι ο καταγγέλλων αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ήταν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν εκδόθηκαν περιοριστικοί όροι για ενδοοικογενειακή βία κατά του 51χρονου καλλιτέχνη, ωστόσο δεν είχε αποκαλυφθεί το όνομα του καταγγέλλοντα, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι ο ανιψιός του.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό site NotiCel, η υπογραφή της δικαστικής απόφασης, προέκυψε μετά από επίσημη καταγγελία στο δικαστήριο.

Μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης, οι εκπρόσωποι του Ρίκι Μάρτιν προχώρησαν σε σχετικές δηλώσεις, αναφέροντας πως «οι καταγγελίες εναντίον του Ρίκι Μάρτιν που οδηγούν σε εντολή προστασίας είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες». «Είμαστε σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας θα δικαιωθεί πλήρως», είπαν στο ET.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε προηγηθεί η αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του τραγουδιστή από πρώην μανατζέρ του. Η Rebecca Drucker, μάνατζερ του τραγουδιστή κατά τις περιόδους 2014-2018 και 2020-2022, κατήγγειλε ότι δεν της αποδόθηκαν τα δεδουλευμένα της με βάση την συμφωνία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight