Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημόσιες θερμές ευχαριστίες από το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου «Φλόγα»

Δημόσιες θερμές ευχαριστίες από το Παράρ...

Σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων για τον 19χρονο φοιτητή του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Νικόλαο Ζησιμόπουλο

Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων για τον 19χρονο φοιτητή του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Νικόλαο Ζησιμόπουλο.

Η ανταπόκριση μεμονωμένων πολιτών αλλά και συλλόγων και φορέων ήταν συγκινητική και απέδειξε στην πράξη ότι στις δύσκολες στιγμές δεν μένει κανείς μόνος του. Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη παραμένουν ζωντανές στην κοινωνία μας, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου Φλόγα. Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο ίδιος ο Νικόλας καθώς και οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Κωνσταντίνα Ζησιμοπούλου, που τις ημέρες αυτές κατακλύστηκαν από το ενδιαφέρον και την αγάπη πολιτών απ' όλη την Ελλάδα. Το «ευχαριστώ» απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί που κάθισαν στην καρέκλα του αιμοδότη και άπλωσαν χέρι βοήθειας για τον Νικόλα μας.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ο γενικός διευθυντής του οποίου, Νικόλαος Κοτσώνης, κινητοποίησε όλα τα μέλη του. Στον Σύλλογο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Σ.Φ.Φ.Ε.) που μαζικά έσπευσε να προσφέρει τη βοήθειά του στον Νικόλα μας που είναι και συμφοιτητής τους καθώς και σε κάθε συμφοιτητή του μεμονωμένα που έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του. Στην Εταιρεία Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ που με επικεφαλής τον διευθυντή της, Δημήτριο Περικλόπουλο, πρόσφερε αιμοπετάλια. Στον Σύλλογο «Αναστασία».

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε σε όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών με Επικεφαλής τον καθηγητή, Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, της Αιματολογικής Κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή, Ανάργυρο Συμεωνίδη, του Αιματολογικού Κέντρου με επικεφαλής τη διευθύντρια, Αθηνά Μούγιου, για τον καθημερινό τους άοκνο αγώνα και τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν στους ασθενείς.     

Σας ευχαριστούμε θερμά και μην ξεχνάτε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη τη «Φλόγα» της ελπίδας για κάθε ασθενή, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις